Élvezni szeretnéd az esküvőd
minden pillanatát?

wedding

Kétségbe vagy esve, mert
úgy érzed kezd nehezebbé válni
az esküvőd szervezése?

Túl kevés az idő az esküvődig?
Vagy nincs időd munka mellett
keresgélni, intézkedni, szervezkedni?

Ne várd meg, amíg ez a helyzet kialakul! Hiszen egy esküvő szervezésének a sikere azon múlik, hogy időben cselekszünk-e vagy sem!

Több menyasszonyt kérdeztem már, akik mind azt tartották a legfontosabbnak, hogy felhőtlenül tudjanak ünnepelni és megélni ezt a számukra oly fontos eseményt. Azonban sokan érzik úgy, hogy nem áll össze az esküvő programja és kicsúszik az irányítás a kezükből, mire az esküvőig eljutnak és csak kérdések kavarognak a fejükben. Emellé rengeteg izgalom is társul, hogy minden a terv szerint haladjon és a megbeszéltek szerint történjen.

Miben tudok neked segíteni
az esküvőddel kapcsolatban?

Az első találkozó során megbeszéljük vágyaidat, elképzeléseidet és segítek ezek megvalósításában.

Amennyiben engem választasz, biztos lehetsz benne, hogy minden nehézséget és terhet leveszek a válladról a szervezés során, hogy nyugodtan készülhess életed legszebb napjára. Hónapról hónapra lebontott, kész anyagokkal készülök a megbeszélésekre, mely hozzájárul ahhoz, hogy mindig az éppen aktuális kérdéskört intézzük el. Folyamatosan kapcsolatban leszünk egymással, ez által még gördülékenyebbé téve az esküvőszervezést.

A találkozók során tanácsokkal látlak el Téged, hogy mire kell odafigyelni és ötleteimmel próbálok hozzájárulni, hogy még örömtelibbé váljon életetek Nagy Napja. Segítségemre számíthattok a hivatalos szertartásokon is és a lehetséges lakodalmi helyekre is elkísérlek Titeket.