Élvezni szeretnéd az esküvőd
minden pillanatát?

wedding

Esküvői szolgáltatók

Sok ajánlatot olvastál már,
de még mindig bizonytalan vagy
a döntésben?

Minden esküvő előtt álló pár vágya - mint ahogy bizonyára a Tiéd is -, hogy megbízható, pontos, minőségi munkát végző szolgáltatók - legyen az fotós, videós, cukrász stb. - dolgozzanak az esküvőjén. És ez így is van rendjén. Kipróbált, szakképzett szolgáltatók kész referencia anyagaival állok rendelkezésedre, melyek biztosan segíteni fognak a jó döntésben.

A szolgáltató nem vállalja
ünnepnapokon a munkát?

Lehetséges, de én olyan szolgáltatókkal dolgozom együtt, akik még ünnepnapokon is örömmel vállalják a felkérést. Nem számít, hogy kedd vagy szombat, ők azért vannak, hogy az esküvőd napját boldoggá tegyék és készséggel állnak a rendelkezésedre.

Nem találsz igényeidnek
megfelelő szolgáltatót?

Nem ismerek lehetetlent! Lelkes, rugalmas, fiatal csapattal dolgozom együtt, akik nyitottak az új ötletek, újítások iránt és nem szigorú katonai elveket követve végzik munkájukat.

Félsz, hogy visszamondja a felkérést
és nem tudsz mást szerezni
az esküvő napjáig?

Ilyen csak akkor fordulhat elő, ha elköveted azt a hibát, hogy nem írsz szerződést a szolgáltatókkal. Munkám során a szerződéskötés alap kritérium! Csak olyan szolgáltatókkal tartom a kapcsolatot, akik komolyan gondolják munkájukat, hivatásukat és vállalják a leírt szerződési feltételeket.

Van még egy nagyon fontos dolog,

amit nem véletlenül hagytam a végére: Ne engedj a baráti felajánlásnak! Hogy miért? Kérlek, olvass tovább.

Sokszor hallottam már mennyasszonyoktól, vőlegényektől ezt a “varázs mondatot”: A barátom testvére ingyen lefotózza, levideózza, stb... az esküvőnket.

Ez lehet, hogy elsőre varázslatosan hangzik, de az esetek 98%-ában ez a varázslat szertefoszlik és rosszul sül el!

Például, ha egy rokonod a fotós, előfordulhat, hogy egy szívhez szóló pillanatban (esküvői csók!!!) meghatódik, elkezdi törölgetni könnyeit. Majd hirtelen feleszmél, hogy neki ezt a megható pillanatot rögzítenie kellett volna. De sajnos ezt a képet már nem lehet pótolni és hiányozni fog az esküvői albumból.
Persze ez nem azt jelenti, hogy rokon nem készíthet képeket, hanem csak azt, hogy ez is egy külön szakma. Hagyni kell, hogy szakember végezze ezt a nagyon fontos munkát.

A testvér, barát, rokon vagy barátom barátja, stb. nem (a megfelelő) szolgáltató!

Ne bízd meg semmilyen feladattal, még ha felajánlja is. A testvér, barát, rokon azért vesz részt az esküvődön, hogy veled együtt ünnepeljen és jót bulizzon, hiszen ezért hívod meg és nem azért, hogy dolgozzon. Egy egész napon át folyamatosan dolgozni, nem egy pihentető feladat! És hol marad a szórakozás?

A baráti, ingyen munka mindig rosszul végződik!
Hidd el, tapasztalatból beszélek.